WPT Malmö  - Världsstjärnornas racketval

WPT Malmö - Världsstjärnornas racketval

WPT Malmö Open 2023 - Världsstjärnornas racketval

Den 4/11 är det dags för Malmö att stå värd för en av de mest prestigefyllda padelturneringarna i världen - World Padel Tour. För alla er som inte har varit och kollat på WPT någon gång kan vi berätta lite vad man kan förvänta sig. Spektakulära slag, otroliga bollar och en fenomenal stämning. Men framförallt är det den brinnande entusiasmen som sticker ut, dels hos spelarna men också hos alla företag som ställer ut under dagarna! Många av företagen som finns på plats tillhandahåller också racketar till världsstjärnorna. Vi ska nu titta lite närmre på spelarnas racketval för säsongen.

 

Världsstjärnornas racketval:

  1. Alejandro “Ale” Galán - Adidas Metalbone HRD 3.2: Ale Galán tillhör den absoluta världstoppen och han tummar inte när det kommer till kraft i sitt padelrack. Det diamantformade Metalbone HRD 3.2 är den hårdaste versionen av Adidas Metalbone och kommer med en styv träffyta och en hård kärna.
  2. Federico “Fede” Chingotto - Bullpadel Vertex 03: Fede Chingotto är ännu en världsstjärna som också väljer kraft och styvhet framför kontroll, precis som Galán. Årets version av det diamantformade Vertex 03 har enligt oss en fantastisk design och en kvalitet som är svårslagen.
  3. Javier “Javi” Garrido - Starvie Triton Pro 2.0: En mycket ung spelare som klättrar stadigt på rankingen har alltså valt ett Starvie. Ett racket som har väldigt mycket kraft men ändå behåller en del kontroll. Med den grova ytan och droppformen kan du behålla precision i varje slag utan att tumma på kraften.
  4. Fransisco “Paquito” Navarro - Bullpadel Hack 03: Den otroliga spanjoren Paquito Navarro har hängt med under många år och har länge varit en av världens bästa padelspelare. Han har också varit sparsam med att byta racket. Återigen väljer Navarro att spela med Bullpadel Hack 03. Ett styvt och offensivt rack som gör att Paquito kan fortsätta med sina otroliga shower på padelbanan. 


Givetvis finns alla dessa racketar (och många fler) hos oss. Nu finns en alldeles egen sida där vi har samlat världsstjärnornas racketar, kanske hittar du även ditt nya racket där!

Hursomhelst är WPT verkligen en upplevelse som vi rekommenderar alla padelspelare att uppleva någon gång. Oavsett om du är erfaren eller nybörjare är det lika fascinerande att se proffsen showa mellan väggarna.

Tillbaka till blogg