Om oss

Vi som ligger bakom Samsara Sport började vår resa inom e-handel år 2021 under gymnasiet. Vi är två bästa vänner som sedan grundskolan hållit ihop och idag lägger i princip all vår vakna tid på att driva detta företag.

Med stor passion för både sport, hållbarhet och e-handel kändes det självklart att driva upp en sida där den sportintresserade smidigt kan köpa och sälja begagnad sportutrustning. 

Under pandemin fick padel ett stort uppsving. Inte minst vi fastnade för denna fartfyllda sport och blev snabbt på jakt efter begagnad utrustning. Efter att ha upplevt utmaningar som bedragare och osmidiga köpupplevelser på andra plattformar ville vi göra skillnad.

Idag är vi stolta över att erbjuda Sveriges största utbud av begagnad padelutrustning, alltid kvalitetssäkrad så att våra kunder får hem det de förväntar sig. Vi strävar efter att ha de senaste modellerna till riktigt bra priser och siktar på att utöka vårt sortiment ännu mer framöver, både med nya och begagnade produkter.

Att handla sportutrustning hos oss gynnar inte bara ett litet företag drivet av två sport- och hållbarhetsentusiaster, det är också ett bra val för både plånboken och miljön. 

Följ med på vår resa mot att skapa Sveriges bästa e-handel för begagnade sportartiklar!

Bästa hälsningar,

Max Brodin och Hugo Walther